Gjithashtu interesante...

Format

Për të siguruar një rrjedhë të qetë informacioni ndërmjet shkollës dhe prindërve, shpesh kërkohen forma të ndryshme. Këto formularë përdoren për të regjistruar informacione të rëndësishme, për të marrë pëlqimin dhe për të lehtësuar shkëmbimin e të dhënave përkatëse. Format më të rëndësishme mund t’i gjeni në këtë faqe.

E dobishme

Informacione të mëtejshme

Këtu do të gjeni themelin edukativ të deklaratës së misionit tonë si dhe konceptin tonë edukativ për bashkëjetesë miqësore, paqësore dhe respektuese.

Donator arsimor

Blini një herë, jepni dy herë
Jep dyfish këtë vit. Bëni blerjet tuaja në mbi 1500 dyqane partnere nëpërmjet faqes sonë të projektit të donacioneve . Me vetëm disa klikime mund të bëni blerje si zakonisht dhe të rrisni nivelin tonë të dhurimit pa paguar asnjë cent më shumë.

Kështu bëhet:

Kjo është mjaft e thjeshtë. Filloni blerjet tuaja për projektin tonë të dhurimit në Bildungsspender.de në: Shkolla Fillore Bildungsspender Heinsberg

Blini dhe ndihmoni pa kosto shtesë

Duke blerë nga mbi 1500 dyqane partnere dhe ofrues shërbimesh, ju mund të na mbështesni pa kosto shtesë dhe pa u regjistruar - qoftë modë, teknologji, pajisje zyre apo udhëtime

Kështu funksionojnë donatorët e arsimit

Ne marrim një donacion nga çdo blerje e bërë përmes donatorëve arsimorë. Informacione të mëtejshme dhe shpjegime rreth projektit janë gjithashtu të disponueshme në YouTube .

Ju mund ta arrini këtë për ne

Me përdorim të rregullt, një familje private mesatare fiton rreth 100 deri në 150 euro në vit . Bizneset që, për shembull, blejnë pajisje zyre, rezervojnë hotele, fluturime dhe makina me qira dhe përpunojnë porositë e printimit nëpërmjet faqes sonë të projektit, mund të fitojnë disa mijëra euro në vit.

Scroll to Top