për njëri-tjetrin, nga njëri-tjetri, së bashku dhe individualisht: dorë për dore në rrugën drejt së ardhmes.

për njëri-tjetrin, nga njëri-tjetri, së bashku dhe individualisht: dorë për dore në rrugën drejt së ardhmes.

Aktuale

Mbledhja e përgjithshme vjetore e shoqatës mbështetëse do të mbahet më 14 mars 2024 në orën 19:00.

Ftesë për shoqatën mbështetëse të AGM

Pikat kryesore të
Shkolla fillore St. Katharina Heinsberg

Qeni i shkollës Flake

Që nga viti i ri shkollor 2023/2024 nxënësit tanë shoqërohen nga qeni i shkollës Flocke.

Ne presim mbështetjen e ekipit tonë.

Kohët e studimit

Ritmi i mëngjesit dhe i pasdites së shkollës u mundëson nxënësve të mësojnë në mënyrë të relaksuar. Ju nuk do të shkëputeni nga studimi juaj i përqendruar i materialit pas 45 minutash nga tingulli i gongut. Mësimi ndërkurrikular, veçanërisht në lëndët e gjermanishtes dhe letërsisë artistike, mbështetet nga modeli i minutës. Do të ishim të lumtur të shpjegonim modelin tonë të mësimdhënies në një bisedë personale.

Klasa fillestare

Klasa fillestare u mundëson fëmijëve të njohin shkollën tonë dhe ta shijojnë atë në një mënyrë lozonjare përpara se shkolla të fillojë zyrtarisht. Së bashku me një mësues dhe punonjës social, ata zbulojnë shkollën, njihen me ritualet dhe gjithashtu merren me disa nga përmbajtjet.

Qëllimi ynë kryesor është të zbusim frikën dhe të mundësojmë një fillim të relaksuar pas pushimeve.

Natyra dhe shkolla

Më shumë informacion do të vijojë së shpejti.

Aktuale

Kemi kënaqësinë t’ju tregojmë për disa ngjarje dhe projekte emocionuese që shkolla jonë fillore ka realizuar në javët dhe muajt e fundit.

  • Të gjitha
  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024
  • Kontributet nga studentët tanë
  • Ngjarjet
  • Projektet
  • të pakategorizuara
IMG_2484

Koncert shkollor 2024

Të mërkurën, më 10 prill, klasat 3a, 3b dhe 4 shkuan në PZ në Meggen. Aty u zhvillua koncerti vjetor shkollor me Filarmoninë e Westfalisë së Jugut. Nën moton “Globetrotter – Muzikë nga Gjermania, Evropa dhe Bota”, nxënësit shkuan ...
Lexo më shumë →
IMG_4283

Gara e gjimnastikës 2024

Të mërkurën më 20 mars u zhvillua gara e gjimnastikës në Welschen Ennest. Katër shkolla fillore nga rrethi Olpe garuan kundër njëra-tjetrës. Pasi nxënësit e klasës së tretë dhe të katërt ishin trajnuar me zell gjatë javëve të fundit, ...
Lexo më shumë →
Bild3_Wahl_Courage_2024

Shkollë me guxim

Kanë përfunduar zgjedhjet për përfshirje në rrjetin “Shkolla me Guxim”. Jemi shumë të kënaqur që 95.2 për qind e komunitetit të shkollës mbështet kauzën tonë për t’u bërë një “shkollë me guxim” dhe që mundëm të fitonim kryetarin Jarosz ...
Lexo më shumë →
6349612d-c96b-47ba-8bbe-47d046beea73

Karnaval 2024

Festivali ynë i karnavaleve ishte edhe një herë një festë plot ngjyra këtë vit plot ngjyra, kostume dhe një atmosferë e gëzuar 🙂 Luajtëm dhe qeshnim dhe kërceu. Pas një mëngjesi të bollshëm  ne vrapuam   me një polonezë përmes ...
Lexo më shumë →
IMG_1341

Dita e sajë

Nuk mund të ishte më bukur. E gjithë shkolla vizitoi kodrën e sajë në Heinsberg. Nuk kemi pasur kaq shumë borë për një kohë të gjatë.
Lexo më shumë →
image5

magjistar trafiku

Këtë vit magjistari i trafikut erdhi sërish në shkollën fillore Shën Katarina. Ai përdori truket e tij magjike për t’u shpjeguar nxënësve të klasës së parë se si të sillen siç duhet në trafik.
Lexo më shumë →

Në një shikim

Scroll to Top