Gjithashtu interesante...

Lajtmotiv

Dorë për dore drejt një të ardhmeje të përbashkët

Shkolla jonë është po aq e larmishme sa bota jonë dhe është një hapësirë ​​mësimi dhe jetese për fëmijët me forca, talente dhe prejardhje kulturore të ndryshme. Ky diversitet pasuron jetën e përditshme shkollore në shkollën fillore St. Katharina në Heinsberg.

Ne jemi aty për njëri-tjetrin , mësojmë nga njëri-tjetri , së bashku dhe individualisht .

Për ne, së bashku do të thotë që përtej mësimeve, ndjenja e unitetit në shkollën fillore Shën Katarina forcohet përmes festimeve, projekteve të përbashkëta dhe ditëve të ecjes.

Për ne, për njëri-tjetrin do të thotë që sistemet tona ndihmëse të promovojnë angazhimin social të studentëve dhe t’i ndihmojnë ata të mbështesin njëri-tjetrin dhe të jenë pranë njëri-tjetrit.

Për ne, të jesh i ndarë do të thotë që diversitetin dhe heterogjenitetin e studentëve ta shohim si një mundësi.

Për ne, individuale do të thotë që fëmijët të mbështeten në bazë të kërkesave të tyre individuale.

Mësimi i përbashkët bazohet veçanërisht në:
  • ndërveprimin vlerësues midis mësuesve, nxënësve dhe prindërve
  • promovimin e aftësive sociale

Qëllimi ynë është që të gjithë nxënësit, mësuesit dhe prindërit ta shohin veten si një element i rëndësishëm ndërtimi i komunitetit të shkollës dhe të kontribuojnë me përgjegjësi dhe lumturi me aftësitë, aftësitë dhe njohuritë e tyre të specializuara individuale.

Drejtpërdrejt në...

Fakulteti dhe punonjësit

Ulrike Göbel-Kohtz

Ulrike Göbel-Kohtz
– Kryesor –

Koha për një bisedë:
e hënë, 10.00 – 11.00 Uhr

Bëj kontakt
Katja Eiden

Katja Eiden
– Përfaqësimi i Përhershëm –

Koha për një bisedë:
e hënë, 12.15 – 13.00 Uhr

Bëj kontakt
Sonja Köster

Sonja Köster
– Mësues –

Koha për një bisedë:
e hënë, 11.15 – 12.00 Uhr

Bëj kontakt
Marianne Levien

Marianne Levien
– Profesionale MPT –

Koha për një bisedë:
e mërkurë, 10.15 – 10.15 Uhr

Bëj kontakt
Laura Schreiner

Laura Schreiner
– Mësues –

Koha për një bisedë:
e hënë, 12.15 – 13.00 Uhr

Bëj kontakt
Simone Wülbeck

Simone Wülbeck
– Mësues –

Koha për një bisedë:
e mërkurë, 13.00 – 13.45 Uhr

Bëj kontakt
Sandra Poppoff

Sandra Poppoff
– Mësues i arsimit special –

aktualisht në pushim prindëror

poppoff@grundschule-heinsberg.de

Bëj kontakt
Dennis Beckmann

Dennis Beckmann
– Mbikëqyrësi i ndërtesës –

Martina Assmann

Martina Assmann
– Zyrë –

Kontaktoni:
Telefon: (02723) 72984

Jörg Stenzel

Jörg Stenzel
– Mësues –

Koha për një bisedë:
e premte, 12.15 – 13.00 Uhr

Bëj kontakt
Jasmin Soemer

Jasmin Soemer
– Mësues –

Koha për një bisedë:
e hënë, 11.15 – 12.00 Uhr

Bëj kontakt
Anna Kipper

Anna Kipper
– Mësues –

Koha për një bisedë:

Bëj kontakt
Anke Karmer-Baier

Anke Kramer-Baier
– –

Lena Heßmann

Lena Heßmann
– Mësues –

Koha për një bisedë:

Bëj kontakt
Christiane Pirschel

Christiane Pirschel
– –

Svenja Bals

Svenja Bals
– Mësues –

Koha për një bisedë:

Bëj kontakt
Vanessa Bender

Vanessa Bender
– Mësues –

Koha për një bisedë:

Bëj kontakt

Donator arsimor

Blini një herë, jepni dy herë
Jep dyfish këtë vit. Bëni blerjet tuaja në mbi 1500 dyqane partnere nëpërmjet faqes sonë të projektit të donacioneve . Me vetëm disa klikime mund të bëni blerje si zakonisht dhe të rrisni nivelin tonë të dhurimit pa paguar asnjë cent më shumë.

Kështu bëhet:

Kjo është mjaft e thjeshtë. Filloni blerjet tuaja për projektin tonë të dhurimit në Bildungsspender.de në: Shkolla Fillore Bildungsspender Heinsberg

Blini dhe ndihmoni pa kosto shtesë

Duke blerë nga mbi 1500 dyqane partnere dhe ofrues shërbimesh, ju mund të na mbështesni pa kosto shtesë dhe pa u regjistruar - qoftë modë, teknologji, pajisje zyre apo udhëtime

Kështu funksionojnë donatorët e arsimit

Ne marrim një donacion nga çdo blerje e bërë përmes donatorëve arsimorë. Informacione të mëtejshme dhe shpjegime rreth projektit janë gjithashtu të disponueshme në YouTube .

Ju mund ta arrini këtë për ne

Me përdorim të rregullt, një familje private mesatare fiton rreth 100 deri në 150 euro në vit . Bizneset që, për shembull, blejnë pajisje zyre, rezervojnë hotele, fluturime dhe makina me qira dhe përpunojnë porositë e printimit nëpërmjet faqes sonë të projektit, mund të fitojnë disa mijëra euro në vit.

Scroll to Top