Kontaktoni

Nëse jeni të sëmurë , mos harroni të na informoni para fillimit të shkollës . Makina telefonike punon rreth orës.

Nëse fëmija juaj është i sëmurë për më shumë se 3 ditë, ne kemi nevojë për një certifikatë mjekësore .
Para dhe pas pushimeve si dhe në fundjavë të gjatë me ditë urë në ditën e parë.

Na vizitoni

Shkolla fillore St. Katharina Heinsberg
Bergstrasse 15
57399 Kirchhundem

Na telefononi

(02723) 72984

na shkruani

134429@schule.nrw.de

Personi juaj i kontaktit

Znj. Ulrike Göbel-Kohtz

Punoni me ne

Praktikantët dhe praktikantët e mësuesve janë të mirëpritur ngrohtësisht në shkollën tonë. Personi kontaktues: Laura Schreiner

Forma e Kontaktit

Ky formular kontakti ju ofron mundësinë për të na dërguar shqetësimet, pyetjet ose sugjerimet tuaja.

Ju lutemi plotësoni plotësisht formularin në mënyrë që ne t’ju përgjigjemi shpejt dhe me efikasitet. Faleminderit per mbeshtetjen tuaj!

  Ky mesazh duhet të dërgohet në (ju lutemi zgjidhni vetëm një adresë):

  Please prove you are human by selecting the car.

  Donator arsimor

  Blini një herë, jepni dy herë
  Jep dyfish këtë vit. Bëni blerjet tuaja në mbi 1500 dyqane partnere nëpërmjet faqes sonë të projektit të donacioneve . Me vetëm disa klikime mund të bëni blerje si zakonisht dhe të rrisni nivelin tonë të dhurimit pa paguar asnjë cent më shumë.

  Kështu bëhet:

  Kjo është mjaft e thjeshtë. Filloni blerjet tuaja për projektin tonë të dhurimit në Bildungsspender.de në: Shkolla Fillore Bildungsspender Heinsberg

  Blini dhe ndihmoni pa kosto shtesë

  Duke blerë nga mbi 1500 dyqane partnere dhe ofrues shërbimesh, ju mund të na mbështesni pa kosto shtesë dhe pa u regjistruar - qoftë modë, teknologji, pajisje zyre apo udhëtime

  Kështu funksionojnë donatorët e arsimit

  Ne marrim një donacion nga çdo blerje e bërë përmes donatorëve arsimorë. Informacione të mëtejshme dhe shpjegime rreth projektit janë gjithashtu të disponueshme në YouTube .

  Ju mund ta arrini këtë për ne

  Me përdorim të rregullt, një familje private mesatare fiton rreth 100 deri në 150 euro në vit . Bizneset që, për shembull, blejnë pajisje zyre, rezervojnë hotele, fluturime dhe makina me qira dhe përpunojnë porositë e printimit nëpërmjet faqes sonë të projektit, mund të fitojnë disa mijëra euro në vit.

  Scroll to Top