boy, portrait, smile boy-286241.jpg

Shoqata e miqve, përkrahësve dhe ish nxënësve të shkollës fillore në komunën e Kirchhundem, Shën Katharina - Heinsberg eV

Shoqata mbështetëse e shkollës fillore katolike St. Katharina Heinsberg është themeluar në vitin shkollor 2003/2004. Ai mbështet shkollën dhe nxënësit e saj në aspektin material dhe moral dhe në këtë mënyrë jep një kontribut të rëndësishëm në pajisjen e shkollës sipas nevojave të të gjithë fëmijëve.

Për më tepër, bordi karakterizohet me punë të përkushtuar vullnetare dhe në këtë mënyrë kontribuon ndjeshëm në jetën e suksesshme shkollore.

Angazhimi i shoqatës sonë mbështetëse me një shikim

Dëshmi akullore

Raporto akulloren në ditën e fundit të shkollës para pushimeve verore

Çanta dhuratash

Çanta dhuratash në ditën e Shën Nikollës

Catering

Salcice, rrotulla dhe pije në festivalin sportiv dhe në ditën e zjarrfikësve

Karnaval

Devetë në karnaval

Karnaval

Devetë në karnaval

paraqet

Dhurata për konkursin e leximit dhe për përfundimin e trajnimit për ndër...

Faqja kryesore

faqe e re kryesore

Bordi ynë

1. Kryetar: Ludger Trinn
2. Kryetar: Mathias Ringbeck
1. Arkëtar: Katrin Drejton
2. Arkëtar: Henrik Schneider
1. Sekretari: Simone Wülbeck
2. Sekretarja: Sonja Köster

Bluza shkollore

bluza uniforme shkollore

Në blloqet e fillimit...

Dhuratat e Krishtlindjeve për klasë
Kafene me rimorkio
Leximet në klasë në grupin e klasës
Ridizajnimi i oborrit të shkollës
klasë e gjelbër
Lojëra tavoline për pushimin e shiut
libra të rinj për bibliotekën e shkollës

Scroll to Top