Karnaval 2024

Festivali ynë i karnavaleve ishte edhe një herë një festë plot ngjyra këtë vit plot ngjyra, kostume dhe një atmosferë e gëzuar 🙂 Luajtëm dhe qeshnim dhe kërceu. Pas një mëngjesi të bollshëm  ne vrapuam   me një polonezë përmes ndërtesës së shkollës dhe në fund në sallën e sportit.  Me një “Heinsberg Helau”  dhe gjetën shumë deve  mengjesi  një “e ëmbël”  fund. 

Scroll to Top