Bluzat e shkollës

Vitin e ri shkollor e nisim me bluzat tona të shkollës bojë qielli. Çdo fëmijë mori një bluzë. Dëshirojmë të falënderojmë miqtë dhe përkrahësit e shkollës sonë që mbuluan shpenzimet.

Scroll to Top