Regjistrimi në shkollë 2023

Pas Liturgjisë së Fjalës “Zoti është gjithmonë me ne”, të drejtuar nga Pastor Sanders, të gjithë shkuan në shkollë së bashku. Prindërit, gjyshërit dhe nxënësit kaluan një mëngjes të mrekullueshëm në shkollën fillore St. Katharina me një program të larmishëm. Përveç shfaqjes “Sams shkon në shkollë”, studentët shfaqën një trepaz dhe interpretuan këngën ABC. Nxënësit e klasës së dytë i pritën nxënësit e klasës së parë me këngën e konit të shkollës.

Më pas, mentorët nga klasa e tretë i sollën “të parët” në klasën e tyre.

I mirëpresim ngrohtësisht nxënësit e rinj të klasës së parë në shkollën tonë dhe i urojmë një fillim të mbarë!

Scroll to Top