Dita e fundit e shkolles

Në ditën e fundit të shkollës para pushimeve verore, atmosfera në shkollën fillore Shën Katarina ishte veçanërisht festive dhe e gëzueshme. Nxënësit nga klasa 1 deri në 3 fillimisht u mblodhën në klasat e tyre përkatëse për të marrë certifikatat e tyre. Kishte një përzierje emocionesh dhe lehtësimi ndërsa u shpërndanë certifikatat dhe shumë fëmijë u ndien me krenari për arritjet e tyre.

Pas dhënies së certifikatës, pati një surprizë të veçantë: një kamion me akullore erdhi në oborrin e shkollës dhe çdo fëmijë u lejua të shijonte një lugë akullore. Shumë faleminderit në këtë pikë për shoqatën mbështetëse.

Më pas në oborrin e shkollës u zhvillua ceremonia e ndarjes së çmimeve për lojën e basteve të Kampionatit Evropian. Të gjithë nxënësit dhanë këshillat e tyre gjatë Kampionatit Evropian dhe tani janë shpërblyer këshilltarët më të mirë. Pesë vendet e para nga çdo klasë morën një çmim, gjë që shkaktoi entuziazëm të madh. Ceremonia e ndarjes së çmimeve u ndoq nga të gjithë me duartrokitje dhe brohoritje të shumta.

Kurorëzimi i ditës ishte disko certifikata, e cila u zhvillua edhe në oborrin e shkollës. Pasi klasat i thanë lamtumirë njëri-tjetrit në dhomat e tyre, të gjithë u dyndën në disko. Muzika i bëri fëmijët të kërcejnë dhe të qeshin. Ishte një përfundim i suksesshëm i një viti shkollor plot ngjarje.

Scroll to Top