Lamtumirë klasës 4

Në ditën e parafundit të vitit shkollor kishte disa ngjarje të veçanta në rendin e ditës.

Pas dhënies së çertifikatës për “Shkollë me guxim”, i thamë lamtumirë nxënësve të klasës së katërt Dy nxënësit e klasës së tretë Tim dhe Filipos drejtuan programin.

Pas një fjalimi të shkurtër nga znj. Göbel-Kohtz, disa vajza nga klasa 4 performuan një kërcim. Më pas, e gjithë klasa e katërt shfaqi teatrin stand-up “Tani është koha”. Nxënësit e klasës së katërt i dhanë lamtumirën e fundit komunitetit të shkollës me kostume shumëngjyrëshe dhe thënie qesharake. Prindërit dhe gjyshërit, natyrisht, u mirëpritën ngrohtësisht në këtë rast të veçantë.

Më pas u ndanë certifikatat e nderit nga Lojërat Federale të Rinisë dhe u nderuan ndërmjetësuesit tanë të mosmarrëveshjeve.

E shoqëruar me muzikë dhe foto nga katër vitet e fundit shkollore, zonja Eiden dhe znj. Göbel-Kohtz shpërndanë certifikatat e nxënësve të klasës së katërt.

Në fund, klasa 1-3 këndoi së bashku këngën “Të themi lamtumirë”.

I urojmë nxënësve tanë të klasës së katërt çdo të mirë në të ardhmen dhe një fillim të mbarë në shkollat ​​e reja!

Scroll to Top