Gara e gjimnastikës 2024

Të mërkurën më 20 mars u zhvillua gara e gjimnastikës në Welschen Ennest. Katër shkolla fillore nga rrethi Olpe garuan kundër njëra-tjetrës. Pasi nxënësit e klasës së tretë dhe të katërt ishin trajnuar me zell gjatë javëve të fundit, ata ishin gati të fillonin disiplinat e ndryshme. Ata treguan aftësitë e tyre në shiritin horizontal, kërcim dhe ushtrime në dysheme, ndër të tjera. Në fund ata arritën një vend të madh të 2-të!

Scroll to Top