Mësime faktike me znj. Habbel

Klasa 3b dhe znj. Habbel kishin tema emocionuese në mësimet e tyre shkencore. Ne hulumtuam temën e sodës dhe ndërtuam ura.

Në klasën tonë jetonin edhe krimbat e tokës dhe kërmijtë, për të cilët ne kujdeseshim. Kemi bërë edhe kërkime me ta.

Mësuam shumë në klasën e shkencës dhe u argëtuam shumë. Koha me zonjën Habel ishte shumë e bukur.

Scroll to Top