Shkollë me kafshatë

Ne jemi zyrtarisht një "shkollë me kafshatë" që nga 14 marsi 2024.

Kjo është ajo që na dallon:

Larja e dhëmbëve në shkollën e hapur gjithëditore ka qenë prej kohësh një nga ritualet tona të rregullta. Sepse vetëm dhëmbët e larë mirë janë të bukur dhe të shëndetshëm. Rregulli ynë Kai i mbështet fëmijët në pastrimin e plotë. Ne gjithashtu ofrojmë rregullisht një projekt të larjes së dhëmbëve.

Fëmijët gjatë gjithë ditës zhvillojnë standarde për drekën në mënyrë që të optimizojnë ofertën e ekuilibruar të furnizuesit tonë, për shembull duke shtuar një sallate.

Dentisti i shkollës viziton çdo vit dhe kontrollon shëndetin e dhëmbëve. Vizita plotësohet nga projekti “I shëndetshëm në gojë”, i cili ofrohet nga Grupi i Punës për Shëndetin Dentar.

E rëndësishme: Çdo fëmijë mund të vizitojë dentistin pa pagesë. Kjo siguron shëndetin e dhëmbëve tuaj.

Kontrolli ynë i mëngjesit gjatë mëngjesit të përbashkët të shkollës në klasa i ndihmon të gjithë fëmijët të sigurojnë që të kenë një mëngjes të shëndetshëm me fruta, perime të papërpunuara dhe bukë me drithëra.

Fëmijët tanë mund të kenë gjithmonë akses në 57ujin, i cili financohet nga donacione. Në shkollën e hapur gjithëditore uji plotësohet me pije të tjera pa sheqer.

Zhvillimi i kujdesit të duhur dentar sigurisht që diskutohet tërësisht edhe në mësimet teknike.

Së bashku kundër prishjes së dhëmbëve!!

Scroll to Top