Udhëtim në rrethin Olpe

Këtë vit klasat e klasës së tretë shkuan sërish në një udhëtim në rrethin Olpe.

Filloi në Altenhundem në stacionin e trenit. Nga atje, pas një ndalese të shkurtër në Finnentrop, shkuam në Attendorn. Nxënësit e klasës së tretë vizituan Shpellën Atta. Gjatë turneut ata mësuan shumë për stalaktitet dhe krijimin dhe zbulimin e shpellës. Pas një pushimi në këndin e lojërave aty pranë, vazhdojmë me Biggolino në bankën e anijes. Më pas morëm anijen përtej Biggesee për në Sondern. Në fund, klasat 3a dhe 3b u kthyen me makinë nga Sondern në Altenhundem.

Ajo ishte një ditë e mrekullueshme!

Scroll to Top