Lojërat Federale të Rinisë 2024

Lojërat Federale të Rinisë së këtij viti u zhvilluan të premten, më 31 maj. Pak pas orës 8 të mëngjesit të gjithë studentët u mblodhën në fushën sportive në Heinsberg. Pas një programi të shkurtër ngrohjeje së bashku, filluam në stacione të ndryshme. Ata shoqëroheshin nga prindërit e tyre.

Kishte gjashtë disiplina të ndryshme për vrapim, kërcim dhe hedhje. Të gjithë u lejuan të tregonin aftësitë e tyre dhe dhanë maksimumin. 

Shoqata mbështetëse dhuroi pije dhe prindërit dhuruan role, ëmbëlsira dhe ushqime për t’u forcuar në mes.

Ishte një ditë e mrekullueshme sportive!

Scroll to Top