Certifikata e shkollës me guxim

Të enjten, më 4 korrik 2024, shkolla fillore Shën Katharina në Heinsberg iu dha shkollës me certifikatë guximi në një mjedis ceremonial.

Të ftuar me këtë rast ishin edhe kryetari dhe sponsori i projektit Björn Jarosz dhe këshilltarja e shkollës Britta Halbe.

Pas disa fjalëve nga të ftuarit dhe zonja Göbel-Kohtz, i gjithë komuniteti i shkollës këndoi dhe kërceu këngën “Ganz barabartë”.

Më pas, znj. Sprenger dhe z. Eberz nga qendra komunale për integrim i dhanë shkollës certifikatën e guximit. Këto u pranuan nga znj. Tigges (kryetare e bordit të shkollës), znj. Göbel-Kohtz, dy përfaqësuesit e studentëve Mats Flöper dhe Tom Engelbertz si dhe znj. Halbe dhe z. Jarosz.

Jemi të kënaqur që tani mund ta quajmë veten zyrtarisht një “shkollë me guxim” dhe tashmë kemi shumë ide se si mund të vazhdojmë ta zbatojmë këtë në vitin e ardhshëm shkollor.

Scroll to Top