Kangurët fillojnë në shkollën tonë

Fillestarët e shkollës erdhën në shkollën fillore Shën Katarina për herë të parë të enjten. Ata u pritën plot gëzim me një këngë lëvizjeje nga kumbarët e tyre të ardhshëm nga klasa 2 aktuale. “Kangurët” e rinj mësuan ritualet e tyre të para në rrethin e mëngjesit dhe shpejt u mësuan me të pas alarmit të kërcimit.

Në tubimin e ndërtesës së shkollës ata u mbështetën aktivisht nga nxënësit e klasës së katërt dhe u njohën me ndërtesën e shkollës dhe të gjithë.

Mire qe je ketu. Mirë se vini =)

Scroll to Top