Mbledhja e fondeve

Si çdo vit, nxënësit e shkollave fillore në shkollën fillore St. Katharina në Heinsberg kanë mbledhur sërish me zell për fëmijët e Mtwara në Tanzani. Motra Raphaela Handel dhe znj. Mirjam Schweiger, Prokuroria e Misioneve, janë shumë mirënjohëse për dhuratën prej 3,631.31 euro. Vitin e kaluar u përfundua zgjerimi i shkollës St. Michael në Tanzani deri në katin e parë, ndërsa kati i dytë do të ndërtohet këtë vit. Dhurimi do të përdoret për pajisjen e dhomave të reja dhe, ndër të tjera, për blerjen e 48 bankave të reja shkollore për shkollën St. Mësuesit tani mund t’i mësojnë nxënësit edhe në një tavolinë me një karrige shoqëruese. Jemi shumë të kënaqur që kontributi ynë mundëson të mësuarit në

Mund të mbështesë shkollën St. Michael.

Scroll to Top