Këndimi i Ardhjes 2022

Edhe këtë vit, të gjithë fëmijët dhe mësuesit i nisën javët para Krishtlindjeve me këngën Advent. Çdo të hënë këndojmë, kërcejmë dhe presim Krishtlindjet së bashku.
Scroll to Top