Vizita e Santa Claus

Pikërisht në kohën e festës së Shën Nikollës, studentët tanë morën një vizitë nga Shën Nikolla. Edhe pse kishte probleme me frenat e makinës së tij, ai mezi u vonua në shkollë me ndihmën e drerit të tij. Pasi u prit ngrohtësisht, ai lexoi nga libri i tij i artë dhe shpërndau çantat e babadimrit me surpriza të ëmbla.

Fëmijët kishin shumë pyetje, të cilave ai u përgjigjej me kënaqësi. Për shembull, ata donin të dinin se ku jeton dhe si e kalon kohën gjatë verës.

Santa Claus kishte shumë gjëra të mira për të thënë për fëmijët në shkollën tonë. Por ai ishte veçanërisht i kënaqur me gatishmërinë e studentëve për të ndihmuar.

Scroll to Top