Klasa e lamtumirës 4

Të martën, më 20 qershor 2023, nxënësit tanë të klasës së katërt thanë lamtumirë. Shërbimi i mbylljes u zhvillua në një mjedis festiv nën moton “Lëri gjurmë – hap terren”.

Më pas ceremonia e diplomimit u zhvillua në gjimnaz me të gjithë komunitetin e shkollës. Nxënësit e klasës së katërt interpretuan përrallën Rumpelstiltskin në një version muzikor, qesharak.

Më pas u nderuan ndërmjetësuesit dhe u ndanë certifikatat e nderit nga Lojërat Federale të Rinisë së sivjetme.

Znj. Stahl-Hein, punonjësja jonë sociale prej shumë kohësh, iu dha lamtumira në këtë ditë, pasi ajo po punon në një shkollë tjetër pas pushimeve verore.

Nxënësve të klasës së katërt dhe zonjës Stahl – Hein i urojmë gjithë të mirat në rrugëtimin e tyre drejt shkollave të reja!

Scroll to Top