Klasa fillestare 2022

Këtë vit shkollor ora fillestare u zhvillua për herë të parë në shkollën fillore Shën Katarina. Nxënësit e vitit të parë vinin në shkollën fillore katër të enjteve. Ata u njohën me ndërtesën e shkollës dhe stafin në një tubim. Tashmë kishte shumë mësime dhe kontaktet e para u vendosën në oborrin e shkollës. “Fresherët” e ardhshëm morën mbështetje aktive nga sponsorët e tyre nga klasa aktuale 3. Në fund, sponsorët u takuan me fillestarët e shkollës në sallën e sportit. Të gjithë u argëtuan shumë duke përdorur leckën e lëkundjes. Tashmë dita e parë e shkollës pas pushimeve mund të nisë e qetë për të gjithë fëmijët.

Scroll to Top