Mbledhja e fondeve 2022

Nxënësit e shkollave fillore edhe këtë vit mblodhën me përkushtim para për fëmijët që nuk ecin mirë gjatë pushimit nga shkolla. Këtë herë, organizata e ndihmës emergjente të fëmijëve të Unicef-it po merr paratë për të mbështetur fëmijët ukrainas në vendin e tyre. U mblodhën tetë mijë e gjashtëqind e shtatëdhjetë e dy euro e dyzet e një cent, të cilat tani do të përdoren për të ndihmuar fëmijët në Ukrainë. Tema e paqes dhe bashkëjetesës paqësore u diskutua intensivisht në klasë. Vitin e ardhshëm nxënësit do të mbledhin sërish për shkollën partnere në Tanzani dhe do të mbështesin projektin e ndihmës së motrës Raphaela.
Scroll to Top