Konkursi i leximit 2023

Në shkollën tonë u zhvillua për herë të parë konkursi i leximit. Më parë, të gjithë fëmijët kishin praktikuar me zell leximin e librit të tyre të preferuar. Konkursi përfshinte leximin e një libri të njohur dhe të një libri të panjohur. Të gjithë fëmijët e bënë këtë me ngjyra fluturuese. Ceremonia e ndarjes së çmimeve u zhvillua në oborrin e shkollës me të gjithë komunitetin e shkollës. Fituesit e klasës morën një libër si çmim për duartrokitje të mëdha nga shokët e tyre të klasës. urime!

Scroll to Top