Festivali i Pranverës 2023

“Sa festë e bukur!” Prindërit dhe fëmijët, si dhe stafi ranë dakord. Edhe pse moti i ngjashëm me pranverën nuk erdhi, kjo nuk e prishi disponimin.

Një ditë para festës së pranverës, ndërtesa e shkollës dhe salla e shkollës u dekoruan së bashku. Klasa e klasës 4 u shndërrua në dhomë shitjeje. Aty ofroheshin shumë nga punimet artizanale që fëmijët kishin krijuar për pazarin e Pashkëve. U përgatit edhe një lotari, për të cilin Sparkasse, Volksbank dhe disa kompani dhuruan çmime tërheqëse. Ne dëshirojmë t’ju falënderojmë shumë për këtë.

Shumë prindër, por edhe gjyshër e ish-nxënës e pranuan ftesën dhe shijuan takimin komod me kafe e kek në kafenenë OGS ose në sallën e pushimit me salsiçe në rrotull.

Pas një kërcimi të mirëseardhur nga nxënësit dhe paraqitjes mbresëlënëse të Micha, artistit të kabaresë, i cili magjepsi të pranishmit me një lule shumëngjyrëshe, fëmijët u shpërndanë nëpër klasa. Ata gjetën një gamë të gjerë aktivitetesh: dizajnimin e gurëve, bërjen e pikturave të dritareve me ngjyrat e dritareve, bërjen e byzylykëve të miqësisë, përfundimin e një Olimpiadë të pakuptimtë dhe shumë më tepër. Pati gjithashtu një program ushtrimesh në sallën e sportit dhe një seminar me Miçën.

Në fund, Micha, artisti i kabaresë, ofroi një shfaqje në të cilën të gjithë morën vlerën e parave të tyre.

Scroll to Top