Nderimet

Ceremonia e ndarjes së çmimeve për turneun e futbollit dhe garën e leximit u zhvillua të premten, më 17 maj.

Ne i urojmë të gjithë pjesëmarrësit për arritjet e tyre të mëdha.

Scroll to Top