Dita e babait dhe fëmijës

Dita jonë Baba-Fëmijë u zhvillua për herë të parë të premten, më 8 maj.

Plani ishte krijimi i një kopshti shkolle. Pas shumë frikës, mbeti i thatë dhe filluam punën në orën 15:30. Përveç pesë shtretërve të ngritur, një spirale barishtore dhe një shteg zbathur, fasada e shkollës ishte zbukuruar me imazhe kreative. Hoteleve të insekteve iu dha një ngjyrë e bukur dhe shtëpitë e zogjve u sharruan dhe u mblodhën në dhomën krijuese. Për të dekoruar kopshtin e shkollës, fëmijët krijuan pjata me gurë dhe guaska shumëngjyrëshe.

Të gjithë u futën energjikisht dhe në fund si shpërblim dhe përforcim kishte pije dhe një salsiçe në rrotull.

Shumë faleminderit ndihmësve të palodhur. =)

Scroll to Top