Punimet e Krishtlindjeve

Dita jonë e zanateve të Krishtlindjeve u zhvillua të mërkurën, 29 nëntor 2023. Në të gjitha klasat kishte aktivitete të ndryshme artizanale, pikturuese dhe palosëse. Prindërit dhe nxënësit bënë punime së bashku me muzikën e Krishtlindjes dhe më pas dekoruan klasat. Tani mund të fillojë sezoni para Krishtlindjeve.

Scroll to Top