Muzika e Krishtlindjeve 2023

Prindërit, gjyshërit dhe të ftuarit u pritën ngrohtësisht nga fëmijët, kolegët dhe stafi i shkollës fillore Shën Katarina në një sallë qitjeje festive dhe të dekoruar me Krishtlindje. Dritat e Adventit shkëlqenin dhe kishte erë kafeje dhe keku. Pas një takimi komod, kënga e parë u dëgjua nga kukudhët, të cilët u shfaqën duke kërcyer në skenë dhe hapën muzikalin “Wonderful Christmas Time”.

Fëmijët ishin përgatitur për demonstratën paraprakisht brenda një jave projekti. Tekstet dhe këngët mësoheshin përmendësh dhe bëheshin prova të vallëzimeve. Kompletet u bashkuan dhe kostumet u qepën. Përgatitja ishte shumë e vështirë për të gjithë, por përpjekja ia vlejti. Përveç kukudhëve, u shfaqën kukudhët, pastruesit e yjeve, “mbreti i ftohtë” dhe, pa harruar, Rudis. Kënga e Rudit: “Kjo nuk ekziston, zor se besoj” do të jehojë gjatë në shumë veshë. Pas duartrokitjeve të forta, në fund pati një bis nga të gjithë artistët dhe mësuesit.

Scroll to Top